Статті

ЯРУСНІ СВІТИЛЬНИКИ В СУЧАСНОМУ ІНТЕР'ЄРІ

Освітлення відіграє важливу роль в оформленні інтер’єру та в правильному зонуванні простору. Світло здатне вигідно підкреслити ті чи інші елементи декору. Коли мова йде про великі банкетні зали ресторанів або готельні холи, необхідні світильники, які б акцентували увагу на урочистості та офіційності приміщення.
Високі стелі та масштабний простір доречно заповнювати об’ємними ярусними світильниками. Вони м’яко та рівномірно розподіляють світло по всій площі, виділяючи при цьому центральну частину залу. Від загальної стилістики інтер’єру залежить і оздоблення освітлювальних приборів. Також варто звернути увагу на колір самого світла. Теплі відтінки додадуть затишності, а холодні будуть доречними в сучасному ергономічному інтер’єрі.
Український виробник світильників «ФАБРИКА СВІТЛА» пропонує широкий асортимент високоякісних люстр, створених спеціально для великих приміщень. Ми виготовляємо ярусні світильники під індивідуальне замовлення. Це дозволяє зробити ідеальний варіант саме для Вас. Створити святкову атмосферу допоможуть люстри оздоблені кришталем. Домашній настрій підкреслять вироби, декоровані тканинами. Металеві ковані елементи додадуть правильні нотки в елегантний класичний інтер’єр.
Спеціалісти «ФАБРИКИ СВІТЛА» допоможуть підібрати розмір та матеріал виробу (скло, метал, кераміка, кришталь) відповідно до індивідуальних побажань клієнта. До уваги замовників представлений і широкий спектр кольорів металу (бронза, латунь, золото, біла патина, мідь).
Наша торгова марка також гарантує екологічність та безпечність усіх використовуваних елементів ярусних світильників.
Варто зазначити, що при створенні системи освітлення для великого приміщення однієї центральної ярусної люстри може бути замало. В такому випадку необхідні зони простору можна доповнити стильними та вишуканими бра, настільними лампами та торшерами. При створенні класичного стилю слід звернути увагу на ковані підсвічники. Завдяки можливості індивідуального замовлення працівники нашої компанії виготовлять підсвічники, бра, торшери та настільні лампи, котрі ідеально пасуватимуть до головної центральної люстри.

Читати далі